måndag, maj 22, 2006

Hur du klarar Burnout



Jag och the Slyna har ägnat åtskilliga nätter åt att spela Burnout på ps2an. Trean är i princip avklarad och fyran är under bearbetning. Här kommer en lista på fem vinnande strategier för att klara banorna:*

1. Sitt i Burnoutställning
Det vill säga med benen under dig. Jag har provat det mesta och denna ställning har visat sig vara den mest vinnande.

2. Häng med i svängarna
Lev dig in i spelet och se till att hela överkroppen följer med i de djupa kurvorna. Ducka även lite i tunnlarna. Kom ihåg att varje krock ska kännas i kroppen.

3. Kommentera
Det är lättare att spela om du berättar vad som sker – lite som att vara sin egen kommentator. Ger maximal effekt om du dessutom säger allt två gånger.

4. Var lagom trött
Det är bara bra om reaktionsförmågan inte är på topp.

5. Svär
De grövsta könsorden har vi "klippt bort", men Burnout är annars ett spel som lockar fram kreativiteten vad gäller skapandet av nya svordomskombinationer och ja – man kör faktiskt bättre.


* Och ja, jag vet att jag inte klarar banan i videon, men det är bara för att jag blev lite stressad över att bli filmad. Är faktiskt första gången jag inte klarat en bana på första försöket, så det så. Dessutom är videon av galet kass kvalité och mörk men skruva upp ljuset lite och fantisera ihop resten så blir det nog en hyffsad upplevelse likväl.

(Ljudet visade sig vara lite efter dessutom. Ska försöka fixa det. Nåväl. Är det amatörvideo så är det.)

2 Comments:

Blogger eric said...

Hahaha! det var de bästa sedan primalskriket i spelet där man kunde ha cowboyboots och ridpiska!

"Hur du handskas med Burnout" vore kanske en bättre titel emd tanke på att racet går lite sådär :)

10:50 em  
Blogger myrkyr said...

TS - Stel var intressant ordval. Kanske tänkar men mer på hur vi låter när man inte ser bilden. Vi får filma om i bättre ljus tror jag allt.

E - Få saker slår primalskriket, antar jag. Har fortfarande själv men. Följer man bara mina fem råd så kommer man klara spelet, så det så.

M - Glad att du roas. Kanske blir det tom roligare när man inte helt ser utan får fantisera lite själv oxå?

3:07 fm  

Skicka en kommentar

<< Home